Webdesign


Een greep uit ons portfolio.
 

Jouw eigen website

Een website is tegenwoordig noodzakelijk om jouw bedrijf bekend te maken onder (potentiële) klanten. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het, ook voor kleinere ondernemingen, echt bijdraagt in jouw omzet (lees deze blog).
Jouw site moet niet alleen vertellen wat je biedt, het is ook de spil van je online marketing. Een goede structuur, opbouw en design draagt bij aan de effectiviteit. Zorg daarom voor een professionele site, al dan niet met een webshop.

Compleet

De sites die door Pica2Studio worden gemaakt, sluiten aan bij de huisstijl van jouw bedrijf. Van begin af aan wordt rekening gehouden met SEO (Search Engine Optimization), niet alleen qua teksten maar ook in de backend van de site. Om jouw potentiële klanten tot actie over te halen, wordt standaard een CTA (call to action) ingebouwd. Dit kan variëren van het aanmelden voor een nieuwsbrief tot het aanvragen van een offerte. Omdat content een grote rol speelt in de SEO worden ook de teksten voor jouw site gescreend aan de hand van de input die je levert. Uiteraard krijgt jouw site een responsive design, zodat de site goed tot zijn recht komt op desktop, tablet en mobiele telefoons.

WordPress

Alle sites worden in WordPress gemaakt. Dit is open source, gebaseerd op een CMS (content management systeem) en is wereldwijd ca. 75 miljoen keer toegepast. Met het CMS kun je, als gebruiker, zelf jouw teksten beheren en actueel houden. Uiteraard kun je dit ook overlaten aan Pica2Studio, zodat met elke wijziging rekening gehouden wordt met de SEO en alle andere facetten van de online marketing.

WooCommerce wordt gebruikt voor het toevoegen van een webshop in jouw site. Volledig geïntegreerd en gebruiksvriendelijk.

Starterspakketten


Er komt heel veel kijken bij het starten van een eigen bedrijf: bedrijfsplan, inschrijven KvK, belastingdienst – noem maar op. Dan is het prettig als je bepaalde zaken kunt uitbesteden, zoals het ontwerpen van een logo en huisstijl (en website). Zodra jij de zakelijke aspecten geregeld hebt en jouw logo/huisstijl/website is klaar, kun jij meteen echt aan de slag met je bedrijf en het werven van klanten!

Met het huisstijl drukwerkpakket krijg jij het volgende:

  • 500 visitekaartjes
  • 1.000 vel briefpapier
  • 1.000 EA5 enveloppen met venster links